Durex Play Tingle Glijmiddel - een romantisch geschenk - Pikante Geschenken
Home / Ik zoek / een romantisch geschenk / Durex - Play Tingle Glijmiddel

Durex - Play Tingle Glijmiddel

Bestel BESTELLEN vanaf € 9,95
OP VOORRAAD
Transportkosten
Belgi: 6,00 (bedragen < 100)
Nederland: 10,00 (bedragen < 125)
Omschrijving: Durex Play Tingle is een plezier verhogend glijmiddel dat zorgt voor een verhoogde tintelende stimulatie. Dit langdurig werkzame glijmiddel kan gebruikt worden over het gehele lichaam, zodat het ideaal is voor een top-tot-teen tintelende ervaring.

-Durex Play Tingle is niet geschikt voor anaal gebruik. Vermijd contact met fijne, poreuze, geverfde en gelakte oppervlakten.
-Gemakkelijke pompverpakking
-Helpt de intimiteit te versterken
-Op silicone basis
-Niet vet & geurloos
-Veilig te gebruiken met condooms

Extra info: Inhoud: 50 ml

Laten we nog even een misverstand uit de weg ruimen: mensen die Durex Play glijmiddel gebruiken doen dit om meer plezier te beleven en niet omdat ze zelf niet voldoende vocht produceren.

Durex Play glijmiddel werkt volgens dezelfde principes als massageolie: het zorgt ervoor dat vingers en stimulators soepel en sensueel kunnen glijden en de sensaties worden er ook intenser door. Het is onmisbaar als je een persoonlijke stimulator gebruikt en gewoon ontzettend leuk zonder stimulator.

Het is heel belangrijk, dat je veel Durex Play glijmiddel aanbrengt wanneer je een stimulator gebruikt of intiem bent met je partner, om ervoor te zorgen dat het prettig voelt. Doe een beetje op je vingers en breng het zachtjes aan. Herhaal dit telkens wanneer je denkt dat je meer nodig hebt.

Uw commentaar:
Zelf een review schrijven
/
* *
*
*
*
versturen
versturen
Er werden nog geen reviews geplaatst.