The Fleshlight masturbator voor mannen - Top 20 'most wanted' - Pikante Geschenken
Home / Top 20 'most wanted' / The Fleshlight

The Fleshlight

Left
fleshlight
The Fleshlight
The Fleshlight
Right
Bestel BESTELLEN vanaf € 62,00
OP VOORRAAD
Transportkosten
Belgi: 6,00 (bedragen < 100)
Nederland: 10,00 (bedragen < 125)
Omschrijving:

De wereldberoemde fleshlight nu ook bij Pikante geschenken! Dit revolutionair speeltje voor mannen heeft in geen tijd de wereld veroverd, massa's prijzen in de wacht gesleept en miljoenen mannen een nieuw soort van masturberen aangeleerd.

De Ice Lady Fleshlight, ook wel Clear Lady Fleshlight genoemd, bestaat uit een glasheldere behuizing met doorzichtige insert. Hij bezorgt je een speciaal visueel effect tijdens gebruik. De Ice Lady Fleshlight heeft verder exact dezelfde eigenschappen als het basis model de Pink Lady Fleshlight.

De Fleshlight insert is gemaakt van een fluweelzacht hoogwaardig gepatenteerd materiaal, Real Feel Super Skin®, en heeft sterke kenmerken van echte huid waardoor het zeer natuurgetrouw aanvoelt.
Voor een nog realistischer effect plaats je de voorgevormde 'gel insert' in warm kraanwater of in de electrische Fleshwarmer® om hem op de ideale temperatuur te brengen. De gel insert omsluit de penis, en geeft een ongelooflijk realistisch gevoel.

De uitneembare gel insert is 100% veilig en is omgeven door een sterke behuizing die eruit ziet als een doodgewone zaklamp. De Fleshlight is makkelijk hanteerbaar en schoon te maken, ontworpen om discreet op te bergen en is onverslijtbaar.

De Fleshlight is een unieke manier van masturbatie, die zeer dicht bijhet gevoel van echte sex aanleunt. Na heerlijk te zijn klaargekomen volstaat het om de namaak vagina uit de omhulzing te halen waarna je het zeer eenvoudig kan schoonmaken. Even laten drogen en je Fleshlight is klaar voor de volgende beurt!

Geur neutraal, Kleur doorzichtig.

Extra info:
  • realskin technologie
  • uitbreidbaar met optioneel verkrijgbare sleeves
Uw commentaar:
Zelf een review schrijven
/
* *
*
*
*
versturen
versturen
Er werden nog geen reviews geplaatst.
Gerelateerde producten