Maxx Passion glazen dildo - Xclusive - Pikante Geschenken
Home / Xclusive / Glazen dildo bubbelfun

Glazen dildo bubbelfun

Bestel BESTELLEN vanaf € 42,95
Transportkosten
Belgi: 6,00 (bedragen < 100)
Nederland: 10,00 (bedragen < 125)
Omschrijving: Helder transparante glazen dildo met bolle kop en stippel-relief wat zorgt voor extra stimulatie. Wordt geleverd in een mooie kartonnen doos, met gratis een exclusief blauw fluwelen opbergbuidel.
Lengte: 20,5 cm
Dikte, 2,7 cm
Dikte van de kop: 3,4 cm

Max Passion heeft een serie exclusieve handgemaakte glazen sexspeeltjes die er prachtig en uitzien, zeer lekker in de hand liggen en bovendien perfect in het gebruik zijn. Het zijn werkelijk waar plaatjes om te zien! De glazen producten van Max Passion zijn gemaakt van Pyrex glas. Dit is hoogwaardig materiaal van medische kwaliteit. Alle Max Passion producten zijn gehard voor duurzaamheid en zullen met de juiste zorg een leven lang meegaan.

Extra info: TIP:Glazen dildo's houden warmte vast en zorgen daarmee voor een totaal nieuwe ervaring! Experimenteer met de temperatuur tijdens het gebruik van deze glazen producten. De glazen Max Passion producten zijn te koelen (bijvoorbeeld in de vriezer) en te verwarmen (bijvoorbeeld in warm water, of op de verwarming). Wanneer u hier voorzichtig mee omgaat, geeft u uw Max Passion glazen dildo nog meer genotsmogelijkheden.
Uw commentaar:
Zelf een review schrijven
/
* *
*
*
*
versturen
versturen
Er werden nog geen reviews geplaatst.